ADN Beursanalyse

| home | werkwijze | aex aandelen | amx aandelen | agenda | begrippen | historie | |

 

Cursusprogramma voorjaar 2020

(aangepast vanwege corona maatregelen)

 

Cursus technische analyse - zaterdag  6 juni 2020  

Op zaterdag 6 juni aanstaande geef ik van 10u tot 17u in De Bilt de cursus technische analyse, een praktische basis ter verbetering van uw resultaten.

De ochtend wordt besteed aan theorie. Voortzettingspatronen, omkeerpatronen, candlestick patronen en de Fibonacci methode komen aan bod. De middag is voor de praktijk, u gaat dan zelf aan de slag. Aan het einde van de dag bent u in staat zelf patronen te ontdekken en te tekenen in grafieken. Tot slot bespreken we de actuele situatie van de AEX en bekijken we andere grafieken waarvoor in de groep belangstelling is. 

Er zullen in verband met de noodzakelijke afstand tussen de deelnemers en de grootte van de zaal maximaal 8 deelnemers zijn. Er is hierdoor de hele dag ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd. Op dit moment is nog slecht één plaats beschikbaar.

De kosten voor deelname bedragen € 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Geeft u aan dat het om de cursus technische analyse gaat.

 

Seminar "Kiezen voor winst" - zaterdag 20 juni 2020

 

Op zaterdag 20 juni aanstaande kunt u van 10u tot 17u in De Bilt mijn nieuwe seminar "Kiezen voor winst" bijwonen.

 

In de kleine twintig jaar dat ik werk als handelaar, technisch analist en beleggerstrainer heb ik zowel bij mezelf als bij cursisten vastgesteld dat winst maken op de beurs meer vraagt dan alleen technische kennis. Je mindset, je persoonlijk besturingssysteem, is bepalend voor je gedrag en dus voor je succes op de beurs. Helaas zorgt die mindset nogal eens voor contraproductief gedrag, gedrag dat resulteert in verlies. U leert hoe u dit kunt keren. Mentale aspecten staan hierbij centraal, technische analyse speelt een belangrijke praktische rol. U bent na deze dag beter toegerust om de juiste keuzes te maken bij het handelen, keuzes die leiden tot winst.

 

De dag kan, in verband met de vanwege de coronamaatregelen noodzakelijke afstand, door maximaal 10 mensen worden bijgewoond. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Op dit moment zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

 

De kosten voor deelname bedragen € 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Vermeldt u dat het om het seminar "Kiezen voor winst" gaat.

 

 

Op de cursus en het seminar zijn de leveringsvoorwaarden van ADN Beursanalyse van toepassing, u vindt deze op https://www.adnbeursanalyse.nl/leveringsvoorwaarden.html