ADN Beursanalyse

| home | werkwijze | aex aandelen | amx aandelen | agenda | begrippen | historie | |

 

Cursusprogramma voorjaar 2020

 

Cursus technische analyse - zaterdag 21 maart 2020

Op zaterdag 21 maart aanstaande geef ik van 10u tot 17u in De Bilt de cursus technische analyse, een praktische basis ter verbetering van uw resultaten.

De ochtend wordt besteed aan theorie. Voortzettingspatronen, omkeerpatronen, candlestick patronen en de Fibonacci methode komen aan bod. De middag is voor de praktijk, u gaat dan zelf aan de slag. Aan het einde van de dag bent u in staat zelf patronen te ontdekken en te tekenen in grafieken. Tot slot bespreken we de actuele situatie van de AEX en bekijken we andere grafieken waarvoor in de groep belangstelling is. 

Er zullen maximaal 16 deelnemers zijn, zodat er de hele dag ruime gelegenheid is voor het stellen van vragen. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd.

De kosten voor deelname bedragen 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Geeft u aan dat het om de cursus technische analyse gaat.

 

Seminar "Kiezen voor winst" - zaterdag 18 april 2020

 

Op zaterdag 18 april aanstaande kunt u van 10u tot 17u in De Bilt mijn nieuwe seminar "Kiezen voor winst" bijwonen.

 

Houdt u met enige regelmaat posities aan die u eigenlijk zou moeten sluiten? Heeft u de gewoonte snel winst te nemen, maar verliezen op te laten lopen? Maakt het koersverloop op de beurs u regelmatig chagrijnig? Neemt u soms onverantwoorde risico's of durft u juist geen risico te nemen? Heeft u wel eens slapeloze nachten door uw beurshandel of roept de beurs ergernis of misschien zelfs agressie bij u op? Dan is deze dag iets voor u.

 

In de kleine twintig jaar dat ik werk als handelaar, technisch analist en beleggerstrainer heb ik zowel bij mezelf als bij cursisten vastgesteld dat winst maken op de beurs meer vraagt dan technische kennis. Beurssucces wordt ook tussen de oren bepaald.
Handelen veroorzaakt emoties en gedachten, die kunnen resulteren in allerlei onnodige fouten. In dit seminar leert u waar deze voor het handelen schadelijke emoties en gedachten vandaan komen, hoe u ze kunt bestrijden en -nog belangrijker- hoe u ze kunt voorkomen. U bent na deze dag beter toegerust om de juiste keuzes te maken bij het handelen, keuzes die leiden tot winst.

 

De dag kan door maximaal 20 mensen worden bijgewoond. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd.

 

De kosten voor deelname bedragen 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Vermeldt u dat het om het seminar "Kiezen voor winst" gaat.

 

 

Vervolgcursus technische analyse - zaterdag 16 mei 2020

 

Op zaterdag 16 mei aanstaande vindt in De Bilt van 10u tot 17u de vervolgcursus technische analyse plaats.

 

De dag is bedoeld voor mensen die de cursus technische analyse hebben bijgewoond, want het is een vervolg op die eerste dag. 

 

De ochtend is voor de theorie, de middag voor de praktijk. Eerst maak ik tijd voor een korte herhaling, vervolgens voor veel nieuwe stof. Alle patronen die de eerste keer niet aan de orde kwamen worden besproken, na de ochtend hebt u een compleet beeld van de patronen die de technische analyse kent. Verder ga ik dieper in op de Fibonacci theorie, bespreek ik een drietal indicatoren en trailing stops. De middag is voor de praktijk, waarbij het accent ligt op het bepalen van koersdoelen en stoploss niveaus. Aan het einde van de dag bent u in staat van patronen die u tekent in grafieken de koersdoelen en stoploss grenzen te bepalen.

 

Er zullen maximaal 16 deelnemers zijn, zodat er de hele dag ruime gelegenheid is voor het stellen van vragen. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd.

De kosten voor deelname bedragen 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op met een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, onder vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Geeft u aan dat het om de vervolgcursus technische analyse gaat.

Ik hoop u bij een of meer van deze sessies te mogen verwelkomen.

 

Ad Nooten

 

 

Op de cursussen en het seminar zijn de leveringsvoorwaarden van ADN Beursanalyse van toepassing, u vindt deze op https://www.adnbeursanalyse.nl/leveringsvoorwaarden.html