ADN Beursanalyse

| home | werkwijze | aex aandelen | amx aandelen | agenda | begrippen | historie | |

 

Cursusprogramma voorjaar 2020

(aangepast vanwege corona maatregelen)

 

Cursus technische analyse - zaterdag  6 juni 2020  

Op zaterdag 6 juni aanstaande geef ik van 10u tot 17u in De Bilt de cursus technische analyse, een praktische basis ter verbetering van uw resultaten.

De ochtend wordt besteed aan theorie. Voortzettingspatronen, omkeerpatronen, candlestick patronen en de Fibonacci methode komen aan bod. De middag is voor de praktijk, u gaat dan zelf aan de slag. Aan het einde van de dag bent u in staat zelf patronen te ontdekken en te tekenen in grafieken. Tot slot bespreken we de actuele situatie van de AEX en bekijken we andere grafieken waarvoor in de groep belangstelling is. 

Er zullen maximaal 16 deelnemers zijn, zodat er de hele dag ruime gelegenheid is voor het stellen van vragen. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd.

De kosten voor deelname bedragen 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Geeft u aan dat het om de cursus technische analyse gaat.

 

Seminar "Kiezen voor winst" - zaterdag 20 juni 2020

 

Op zaterdag 20 juni aanstaande kunt u van 10u tot 17u in De Bilt mijn nieuwe seminar "Kiezen voor winst" bijwonen.

 

Heeft u de gewoonte snel winst te nemen, maar verliezen op te laten lopen? Maakt het koersverloop op de beurs u regelmatig chagrijnig? Neemt u soms onverantwoorde risico's of durft u juist geen risico te nemen? Heeft u wel eens slapeloze nachten door uw beurshandel of roept de beurs ergernis of misschien zelfs agressie bij u op? Als u op een van deze vragen bevestigend kunt antwoorden dan is deze dag iets voor u.

 

In de kleine twintig jaar dat ik werk als handelaar, technisch analist en beleggerstrainer heb ik zowel bij mezelf als bij cursisten vastgesteld dat winst maken op de beurs meer vraagt dan technische kennis. Beurssucces wordt ook tussen de oren bepaald.
Handelen veroorzaakt emoties en gedachten, die kunnen resulteren in allerlei onnodige fouten. In dit seminar leert u waar deze voor het handelen schadelijke emoties en gedachten vandaan komen, hoe u ze kunt bestrijden en -nog belangrijker- hoe u ze kunt voorkomen. U bent na deze dag beter toegerust om de juiste keuzes te maken bij het handelen, keuzes die leiden tot winst.

 

De dag kan door maximaal 16 mensen worden bijgewoond. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd.

 

De kosten voor deelname bedragen 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Vermeldt u dat het om het seminar "Kiezen voor winst" gaat.

 

 

Op de cursus en het seminar zijn de leveringsvoorwaarden van ADN Beursanalyse van toepassing, u vindt deze op https://www.adnbeursanalyse.nl/leveringsvoorwaarden.html