ADN Beursanalyse

| home | werkwijze | aex aandelen | amx aandelen | agenda | begrippen | historie | |

 

Cursus- en seminarprogramma 2020

 

Seminar "Kiezen voor winst" - zaterdag 7 november 2020

 

Op zaterdag 7 november aanstaande kunt van 10u tot 17u in De Bilt het nieuwe seminar "Kiezen voor winst" bijwonen.

 

In de kleine twintig jaar dat ik werk als handelaar, technisch analist en beleggerstrainer heb ik zowel bij mezelf als bij cursisten vastgesteld dat winst maken op de beurs meer vraagt dan alleen technische kennis. Je mindset, je persoonlijk besturingssysteem, is bepalend voor je gedrag en dus voor je succes op de beurs. Helaas zorgt die mindset nogal eens voor contraproductief gedrag, gedrag dat resulteert in verlies. U leert hoe u dit kunt keren. Mentale aspecten staan hierbij centraal, technische analyse speelt een praktische rol. 
U bent na deze dag beter toegerust om de juiste keuzes te maken bij het handelen, keuzes die leiden tot winst.

 

De dag kan door de noodzakelijke onderlinge afstand door maximaal 11 mensen worden bijgewoond. Het seminar vindt plaats in een ruime, goed geventileerde zaal. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

 

De kosten voor deelname bedragen 225 inclusief btw per persoon. U geeft zich op door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Vermeldt u alstublieft dat uw deelname het seminar "Kiezen voor winst" van zaterdag 7 november 2020 betreft.

Voegt u daarna mijn adres ook toe aan uw adresboek, zodat de bevestiging die u ontvangt niet in uw spam map komt.

 

Cursus technische analyse - zaterdag 28 november 2020

Op zaterdag 28 november aanstaande geef ik van 10u tot 17u in De Bilt de cursus technische analyse, een praktische basis ter verbetering van uw resultaten.

De ochtend wordt besteed aan theorie. Voortzettingspatronen, omkeerpatronen, candlestick patronen en de Fibonacci methode komen aan bod. De middag is voor de praktijk, u gaat dan zelf aan de slag. Aan het einde van de dag bent u in staat zelf patronen te ontdekken en te tekenen in grafieken. Tot slot bespreken we de actuele situatie van de AEX en bekijken we andere grafieken waarvoor in de groep belangstelling is. 

Er zullen vanwege de afstand die we in verband met het coronavirus tot elkaar houden maximaal 12 deelnemers zijn. De cursus wordt gegeven in een goed geventileerde ruime zaal. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd.

De kosten voor deelname bedragen 225 inclusief btw per persoon. U schrijft zich in door het sturen van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer. Geeft u aan dat het om de cursus technische analyse van zaterdag 28 nov 2020 gaat. 
Voegt u daarna mijn adres ook toe aan uw adresboek, zodat de bevestiging die u ontvangt niet in uw spam map komt.

 

 

Op het seminar en de cursussen zijn de leveringsvoorwaarden van ADN Beursanalyse van toepassing, u vindt deze op https://www.adnbeursanalyse.nl/leveringsvoorwaarden.html

 

 

Ad Nooten