ADN Beursanalyse

| home | werkwijze | aex aandelen | amx aandelen | agenda | begrippen | historie | |

 

Het is een bijzondere tijd voor beleggers. President Trump met zijn handelsoorlog en een mogelijke afzetting, de Brexit, de recente aanval in Saoedi-ArabiŽ, er zijn genoeg onzekerheden. De afgelopen tijd gingen we omhoog, maar het is de vraag hoelang dat duurt. Het is dan ook verstandig om kennis op te bouwen. Met het klaarleggen van een parachute wacht je immers ook niet tot je het vliegtuig noodgedwongen moet verlaten. Op zaterdag 28 september aanstaande help ik u met het opdoen van kennis. Ik geef dan namelijk van 10u tot 17u in De Bilt weer mijn cursus technische analyse, een praktische basis ter verbetering van uw resultaten.

De ochtend wordt besteed aan theorie. Voortzettingspatronen, omkeerpatronen, candlestick patronen en de Fibonacci methode komen aan bod. Vanuit deze theorie beantwoord ik vragen als: Hoe bepaal je een koersdoel? Hoe een stoploss niveau? Wanneer stap je in, wanneer stap je uit? Hoe bepaal je of een transactie de juiste verhouding heeft tussen risico en rendement en dus kansen biedt? Het zijn de vragen die u zich dagelijks stelt. Verder komt ook de psychische component van het handelen nog aan bod. 

De middag is voor de praktijk. U gaat zelf aan het werk met grafieken, waarbij de bedoeling is dat u patronen gaat ontdekken in u gepresenteerde grafieken waarin nog niets is getekend. Probeert u het zelf maar eens thuis, dan zult u ontdekken dat het niet eenvoudig is. Deze middag zal ik u erin begeleiden, zodat het u achteraf een stuk beter af gaat.

Aan het eind van de middag is er ruimte voor de actuele situatie van de AEX index en andere grafieken waarvoor belangstelling bestaat in de groep.

Er zullen maximaal 16 deelnemers zijn, zodat er de hele dag ruime gelegenheid is voor het stellen van vragen. Voor materialen en de inwendige mens wordt gezorgd.

De kosten voor deelname bedragen Ä 225 inclusief btw per persoon. Geeft u zich door middel van een email naar adnooten@adnbeursanalyse.nl bij mij op, met vermelding van naam, m/v, adres en telefoonnummer in uw mail. 

Het wordt een mooie en leerzame dag, graag tot dan.

Ad Nooten

 

Op deze cursus zijn de leveringsvoorwaarden van ADN Beursanalyse van toepassing, u vindt deze op https://www.adnbeursanalyse.nl/leveringsvoorwaarden.html